Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχετικά με το Deventor

Δεν είμαστε απλώς μια επιχείρηση. Είμαστε μια κοινότητα παθιασμένων ατόμων που οδηγούνται από μια κοινή αγάπη για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα διακοσμητικά για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Ακεραιότητα

Τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ειλικρίνειας και ηθικής σε όλες τις αλληλεπιδράσεις μας.

Καινοτομία

Αγκαλιάζουμε τη δημιουργικότητα και αναζητούμε προληπτικά νέες ιδέες και λύσεις.

Εστίαση στον πελάτη

Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατανόηση των αναγκών τους.

Προϊόντα Κορυφαίας Ποιότητας

Ανακαλύψτε την απαράμιλλη αριστεία: Η δέσμευσή μας για προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Με χρόνια τεχνογνωσίας και δέσμευση για την αριστεία, έχουμε γίνει ένα αξιόπιστο όνομα στην Κύπρο. Το ταξίδι μας ξεκίνησε με ένα απλό αλλά ισχυρό όραμα: να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον τομέα των διακοσμητικών αξεσουάρ για γάμους και γενικότερα δεξιώσεις.

Σήμερα γιορτάζουμε ένα δεκαπενταετές δημιουργικό ταξίδι έχοντας ως κύριο μέλημά μας τη σωστή επιλογή όλων των ειδών που εισάγουμε, ώστε η ποιότητα και η ποικιλία να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Πριν από ένα χρόνο η εταιρεία μας απέκτησε το δικό της τεράστιο εκθεσιακό χώρο με την επωνυμία DEVENTOR WEDDING & PARTYS ACCESSORIES. Ο ειδικά διαμορφωμένος και μοντέρνος εκθεσιακός μας χώρος, σε συνδυασμό με την τεράστια ποικιλία των προϊόντων μας, προσφέρει σε όλους, εύκολη πρόσβαση και σωστή επιλογή των προϊόντων που τον ενδιαφέρουν.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από υψηλής ποιότητας συνθετικά λουλούδια, βάζα, κορδέλες, runners, κεριά, πέρλες, ζαχαρωτά, ζαχαρωτά, μπομπονιέρες, κουτιά, δώρα και ό,τι άλλο φανταστείτε, ώστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας όπως θα'θελες.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας

Στο Deventor, οδηγούμαστε από μια βαθιά αποστολή: να εξυψώσουμε ζωές μέσα από εξαιρετικές εμπειρίες. Πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν στιγμές χαράς, έμπνευσης και πληρότητας. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε αυτές τις στιγμές προσφέροντας προϊόντα που εμπλουτίζουν τις ζωές, ενισχύουν τις συνδέσεις και αφήνουν διαρκή αντίκτυπο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε στο βρόχο! Εγγραφείτε στο Newsletter μας σήμερα!